Monday, February 7, 2011

Protestul şoferilor | Blocaj P_T_OM

Dintr-un mail primit, îl public pentru că sunt perfect de acord şi susţin iniţiativa:



        "APEL CATRE ROMANII CARORA LE PASA !
        MERITA SA DOVEDIM CA SUNTEM O FORTA DACA SUNTEM UNITI !
        
        De maine, NU MAI ALIMENTATI DE LA P_T_OM (+ ştim noi şoferii :)!!!
        Este singura solutie de spargere a monopolului carburantilor . Lovind intr-unul singur, acesta  va avea doua solutii: sa intre in faliment sau sa scada pretul, declansand in acest fel concurenta pe piata.La fel au facut si francezii in anii '90 cand au boicotat compania SHELL, aceasta rezistand 5 zile dupa care a scazut preturile!
       
        
        Mai mult, este singura sansa prin care putem cere si obliga guvernul Romaniei si P?t?omul sa desecretizeze Contractul de Privatizare si sa aflam care sunt tradatorii acestei tari. In felul acesta se vor dezvalui si comisioanele date (pretul tradarii) si nemernicii care le-au primit (hotii natiunii).
        
        Imprastiati acest mesaj in proportie geometrica, astfel incat in FEBRUARIE sa fie accesat de cel putin 100.000 de romani. Pana acum el a fost trimis la peste 10000 de useri. Alatura-te si tu si trimite la cel putin 10 prieteni.
       
      

1 comments:

ByLoriem said...

Pentru ca tu,pe blogul tau, imi oferi informatii la care nu as avea acces, m-am gindit sa-ti ofer un premiu. te astept sa-l iei d epe blogul meu!